widgets

Dobrodošli na moj blog

ljubavnepjesme

MOJI FAVORITI

da li zelite da blog nastavi sa aktivnim radom
  
pollcode.com free polls 

widgeo.net
BROJAČ POSJETA
344752

Powered by Blogger.ba

31.03.2017.

Pridji blize

Priđi bliže ko Boga te molim s Tobom mogu osjetiti radost sačuvati ljubav dušom volim poneću te sa sobom pod starost. Ispod neba prija mi toplina vreli izvor vode ću pronaći između nas zvoniće tišina čim mi priđeš oboje sjaj zrači. Blještim sjajem od sviju ih čuvam dugo je oboma ovakav mrak crni priđi mi bliže Tebe da sačuvam ne boj se nikog, muški me dodirni. Diraj ruke, što za Tebe mole bliže priđi nismo tako tuđi izliječi rane što me dugo bole ljubav se ljubavlju, čuva samo priđi.

30.03.2017.

Nije meni lako

Nije meni lako a moglo mi bi biti Tvoje slike ljubavi još u meni žive u srcu si stalno ne mogu sakriti pred svijetom nek' se Tebi dive. Gledam svijet izgledam bolesnije svaki misao Tvoju ulugu mi nosi što više te volim, osjećam bijednije zar je došlo vrijeme, ljubav se prosi. Na sred puta sjela ispruženih ruku na ulici pustoj bez adrese bez broja nije meni lako, skrati moju muku ako nisam Tvoja, nisam više svoja. Moj teret je kamen hladni oplak'o bez dodira Tvoga i Tvoje topline prosit ljubav ne mogu, dugo ovako il' me voli, il' otpremaj nebu u visine.

29.03.2017.

Čekam bolje dane

Čekam bolje dane u beskraju sreće vrijeme me gazi zabludom sve jače od sreće ogrtač neće me pa neće gledam u nebo, za Tobom se plače. Zalog sam dala, srcem Ti plaćam i suzama gorkim u mjestu cupkam što sluti srce već odavno shvatam zakletva je moja izdržim, dočekam. Jedino tako mogu ide mi nabolje malo pomalo, stalno ti se kunem dao mi Bog snage, a imam i volje zbog Tebe ustajem, i kada posrnem. Vratit ću se stvarnija, nego ikad prije i da jedva nogama sa Tobom kaskam u svakom trenutku gdje me bilo nije najbolje dane Tvojom ljubavlju zivkam.

28.03.2017.

Ljubav se ne bira

Ljubav se ne bira vanjskom ljepotom bogatstvom novca od mrtva kapitala bira dušom iznenada i tako životom budućnost gradimo i ne bi odumirala. Živjela bi vječno i poslije mog života i kad je teško ne smiješ odustati labav nisu bitne godine ništa Tebe ne košta samo slušaj srce, dovest će te ljubav. U pravom vremenu i na pravo mjesto kada dođe isčekivani dan, otkuca čas zauzmeš se za me, kraj mene prijesto Božjim blagoslovom nađemo si spas. Od svakog zla što svijetom zavlada vukući čvrsto k sebi, u zagrljaj Tvoj drži ne birana Ljubav, Vjera i Nada život vječni vjekovima na planeti cijeloj.

27.03.2017.

Svega mi je dosta

Svega mi je dosta kako ću više na zelenu granu pored Tebe stati pod nogama puca loše mi se piše zašto mora duša toliko da pati. Molim te k'o Boga neka patnja stane znaš dobro da nema od ljubavi bijega gdje god se okrenem vidim te sa strane jako dobro znam, zašto i zbog čega. U praznom pogledu jedini si sjaj u mojim očima, napaćanoj duši svega mi je dosta, bar milosti imaj nedaj da se život zbog ljubavi ruši. Podigni u život, da živim u toku jednim danom sreće, vječna oprosta znaš da ljubav ima ne prolaznu boljku obuze mi srce, kao suza čista .

26.03.2017.

Za sreću

Za sreću mi malo treba da bi sretna jednom bila isto nam mjesto ispod neba ruka me tvoja jako zagrlila. Grlio jako i sebi privlačio kao što žena privlači se pogledom u zagrljaju svlačio zatim dio po dio odjeće. Dijelove odjeće razbacao te ne bi komade pospremala od male sreće uz tebe kao u neznanju se predala. Da radiš od mene što želiš. najsretnija žena bila bi ljubav tvoju sa mnom dijeliš usreći me - usreći me Ti.

25.03.2017.

Možda Posle Sutra

Orač će možda sutra doći ostaviti brazde duboke i duge , zaorati sva sjećanja tvoja zagrnuti sve moje tuge... Možda posle sutra ništa neće biti... možda sve ostane neostvareni san... možda posle sutra nestaneš i ti ali će se roditi opet novi dan... Procvjetale trešnje mirisaće jako , uljepšaće jutra nekim novim sjajem... Možda sutra dođu neki ljepši dani , ogrnuti toplim zagrljajem... Nestala su strništa života i naš život orač preorao... ne osvrći pogled na duboke brazde , sad konačno znamo život nije stao.

24.03.2017.

Gdje ću ja

Gdje ću ja krećeš li sa njom krivim putokazom u napad odabro si, ne plači za mnom mogu i sama u traganju sad. Novog mjesta da se smirim izbacim si nemire kroz suze gdje god bila kako da živim što joj ode, zašto mi te uze. Uvijek se pitam zašto je tako zašto se poštenje, gazi, bičuje da je svejedno rastankom, lako nijednog puta, otvorena nigdje. Sve zatvorio putokazom krivim ne vidim tamom prst pred okom gdje bila sa mnom si dok živim ljubavlju onom i ranom dubokom.

23.03.2017.

Kad imaš nekog

Kad imaš nekog na čiju se suzu možeš osloniti. čiji smijeh možeš dodirnuti... kad imaš kome ruku da daš... to je preljepo baš... Kada te prate oči nečije , zaljubljene ili dječije... Ako ti duša u plamenu gori , i u mislima budan sanjaš i želiš... dodir,ruku,smijeh... sve želiš sa nekim da dijeliš , da li je to možda grijeh... Kad imaš nekog čije te ruke traže , oči koje te paze , nekog ko će ti ubrati cvijet tada je cijeli tvoj svijet.

22.03.2017.

Vodi Me u Besmrtnost

Vodi me u besmrtnost da živim gdje me ponovo obaraš s nogu samo je jedan razlog da postojim da bez Tebe preživjeti ne mogu. Na životu me drži neka jaka sila Tvoje ljubavi da ponovo ustanem ista budem, što sam nekada bila poslušaj srce ne daj mi da umrem. Umrijeti neću nek' ljubav vječno živi dajmo život Tvojom više prisutnosti između nas dvoje, kad jednom oživi otvoriš puteve u vječnost besmrtnosti. Ostat ću vidljiva srcem da me gledaš svakim otkucajem pokraj tebe prileći i kad jednog dana u nebo pogledaš od svevišnjeg s krilima Anđela čuvajući.

21.03.2017.

Kao da se znamo

Kao da se znamo osjećam u duši plamen čežnje nikako da zgasne vatra tinja iz mene ljubav se puši uzdahe bi brze i poljupce strasne. Imaš nešto prelijepo i nedokučivo šta je da je hoćeš da se cenkamo i da izgubim bit će jako isplativo ljubeći zapravo kao da se znamo. Kako ne bi znala, nisam zaboravna sa dahom ljubav nebom ti poklonila još dok Tvoja duša račune poravna znat ćeš, što sam bila takva ostala. Ona sam što si upoznao dušom puta pomjerila se nisam ni tamo ni ovamo miluješ me daljinama pališ bez baruta pali sa usnama da se ne razdvajamo.

20.03.2017.

Opija Me Ljepota

Opija me ljepota Tvoja naglo od pića jače još uvijek te želim ni najmanji gutljaj neće niz grlo dok s Tobom usnama ne dijelim . Gutljaj po gutljaj pijemo skupa usne na usnama ruka se mota obalom predjela prepunih pupa Tvojim snenim očima sva ljepota. Što imam ljepote u srcu mome dajem rado dok me ljubav napaja zoru dočekam na ramenu tvome iz Tvoje ljepote Sunce mi izbija. Umjesto sa neba u Tebi je sjaj zrakama ljubavi za mog života daj što prije piti, više neoklijevaj da imam dva života nije mi dosta.

19.03.2017.

Ništa nije ostalo

Sabrana bol i radost u istom pogledu, skrivena iza sjaja... nisi vidio suzu u dubini moje duše , samo si želio toplinu zagrljaja... Izgubio si se u svom lutanju , nestao u mom ćutanju ... Ništa nije ostalo iza nas... Samo jedan gorak osmijeh i jedna zatvorena vrata... i na zidu otkucaji starog sata.

18.03.2017.

Moja baka

Petrolejka titra na stolu po zidu sjenke jure, sagnuta glava na stolu... da li to ona spava ili je u svom bolu... Starica moja draga sa licem punim bora, putuje sinjim morem i preko velikih gora... Djeca rasuta svuda , ne zna kako žive , svakog dana iz oka suze kliznu na njive... Vidim je preko polja mala i sitna ko zrno, žuri da nas vidi... Crna marama na glavi , osmijeh brižan i blag... sve je u mojoj duši ostavilo trag... Prve pečurke nosi , putar što je izradila sama , najdraža baka na svijetu, i tako godinama... Skrivala svoje brige , nosila svoje boli , draga bakica moja kako je znala da voli.

17.03.2017.

Moja je duša dječija

i oči su dječije moje, Baš me briga za godine Neka se same broje... Ševa se jutros čuje Bože koliko miline, budna osluškujem jutro čekam da sunce sine... da se ozelene livade Da me želja mine

16.03.2017.

Lutam često

Lutam često i tražim duši mjesto samo da se smirim i napokon živim nađem Tebe i pridržiš me čvrsto uboga jadna ne lutam ulicama ovim. Spotičem padam i iznova stradam lutajući sama od nemila do nedraga dok te ne pronađem, Tebi pripadam u Tebi je ljubav za budućnost snaga. Snage malo imam sa očima kolutam prekreniti mi kapci požutjele zjenice da li hodam ili sa suzama plutam kako god se mučila našlo te srce. Srce može proći ako stigla ne bi ovim ulicama gazeći k'o po staklu izdahnut sa imenom Tvojim u sebi odlaskom u nebo sa Zemlje u paklu.

15.03.2017.

Teško je

Teško je dušu ubijediti da ti okrenem leđa i skrštenih ruku sjediti svaki me pomak vrijeđa. Čim se smjesta pomjerim odlazim često ne maknem u dubinu ljubavi zaronim ne dirajući te dotaknem. Kada hoću i kako želim dotičem i meni privučem pogledam sama si velim u teškoći mojoj jaučem. Zbog čega bi pobjegla zaključala se u samicu zauvijek Ti leđa okrenula da nisi mi u duši i srcu.

14.03.2017.

Nižu se slike

Nižu se slike pred očima mojim od rane zore kako se probudi raščupana od muke se znojim govoreći slici, bar još malo budi. Slika samo šuti, k'o i ja zalivena ljubavi iz snova, kad će noć nova zašto svanu, što sam probuđena opet bi te tako slatko imala iznova. Da se probudiš kraj mene u znoju od pete do glave poljupci pristižu ne vrtim slikama snova ljubav Tvoju što bliže Tebi da me ruke podižu . Podigneš na zemlji da ugledam raj ovozemaljski dajem ti sve prilike trebam originial Tvoju ljubav mi daj prije nego odem u nebeske vidike.

13.03.2017.

Novo rađanje

Iskričavi plamen visoko u nebo leti, zapaliće se opet srce puno plama... kad jedna zvijezda pored mene sleti, nikada više neću biti sama... Kad povjetarac krene i probude se snovi, ponovo će se rađati zore... čuće se radost i smijeh... proljetnji lahor će da rastjera bore... pojaviće se iskre , što navode na grijeh... Ti bljesci u tami rađanja su nova, probudiće se srce i krenuti u svijet... u mojim pjesmama ponestaće slova, kao Fenix ponovo započeću nov let.

12.03.2017.

Došlo je Vrijeme

Otvori srce , došlo je vrijeme, pusti da život uđe... nek tvoje misli slobodno lete , neka ti ne budu tuđe... Nek tvojim venama život prostruji , neka te ljubav ponese... došlo je vrijeme da kreneš naprijed , da ne budeš žena bez adrese... Neka te prva sunčana zraka , na svojim krilima nosi... neka ti vjetar miluje lice , igra u tvojoj kosi... Najljepši osmijeh stavi na lice , obuci haljinu novu... pokreni srce snohvatice , kreni ka proljećnom zovu... Došlo je vrijeme !

11.03.2017.

Kreni Vjetre

Noćas je vjetar ćutao bolna tišina samo se čuje, mjesec je noćas lutao u srcu su grmile oluje… Noćas je jedan život stao oči su sapirale kiše, prestalo je srce da kuca duša prestala da diše… Kreni vjetre,napravi oluju pusti muziku neka svira, nosi sve pred sobom, lomi grane… razdrmaj dušu i tijelo ne daj da život stane… Pokreni damare, probudi sjećanja, razbij tišinu ovu… da opet počnu naša lutanja, osjećam daljine me zovu.

11.03.2017.

Cvjetače Duša Ponovo

Izdižem se na koljena u ovim danima sivim , suze potekoše do ramena ja ne umijem klečeći da živim... Raznosi vjetar moju tugu potapaju se nade u tami , svaki korak je težak kad nismo voljeni, a sami... Nekad pažena i voljena širim ruke ka nebu... duša mi ogoljena , osjećanja zebu... Samo da stanu zajedno , da naprave korak prvi... cvjetaće duša radosno crvena od moje krvi... Pjevaće mojim venama Aleluja svuda... pruži mi ruku da ustanem , da tuđi rob ne postanem , neka se dese čuda...

10.03.2017.

Zavodljiva Diskrecija

Kad te nešto spopadne...nešto onako, lijepo...pa te odvuče od uobičajenog reda...nereda...pa se zbuniš...pa se pitaš, dal' je to tvoj red, nered? ...Ili te to ničim(nečim) izazvano stiglo...Reći će neko...ma pusti. A lako je reći. Al' je to ničim (nečim) izazvano...lijepo, opijajuće...tako moćno da te odlijepi od Zemlje...ne da da dišeš. Pustio bi...no, ono ne pušta...neće da bude na "zemlji"...da se prizemlji...bar malo...na trenutak bar

09.03.2017.

Kako si

Otkad se ti brines kako sam...? - "Ne brinem, ali red je da upitam..." - Otkad ti maris za red...? - Dobro ,sta se desava,da li smem uopste da pricam s tobom? " Ne, ne smes... Ni da me pogledas, ni da brines, nista... Nisi brinuo kada si trebao, sada da odglumis nema potrebe, ja te nisam ni trazila...

08.03.2017.

Drage dame

iako je pomalo bezveze kada neko kaže 8. mart, Dan žena, jer svaki dan je NAŠ dan, i svakoga dana trebamo biti najljepše, najuspješnije, najhrabrije i najsnažnije žene na svijetu, red je red, pa vam mi od srca ovom prilikom čestitamo 8. mart, međunarodni Dan žena! A vi, dragi naši muškarci, nemojte samo danas biti frajeri sa ružom u ruci, već svakoga dana podsjećajte svoju majku, ženu, djevojku, prijateljicu, sestru, kako je upravo ona za vas najljepša i najvažnija, posebna i nezamjenljiva! Jer žena nije žena samo na 8. mart!

08.03.2017.

Plašim se Buđenja

Plašim se buđenja svake nove zore dočeka me jutro sumorno i tužno ne priziva niko nit' me svojom zove na ovome svetu bez Tebe je ružno. Imam trenutaka kada mi dah stane ovo moje duše zar da osiromašim u snovima sretna Tvoja ljubav plane čim zora ukaže grcam se i gušim. Gušenjem za Tobom srce mi uzdiše zašto sam od Tebe tako udaljena čujem dobro srcem voli te najviše u njemu je ljubav davno nastanjena. Nastani se ljubav, hoću da dovršim s Tobom započetu ne prestaj na pola zauvijek se straha probuđena riješim vijek bi svoj vjernom ljubavi bodrila.

07.03.2017.

Staza ljubavi

Cvijećem posuta Sreća po njoj rasuta Suncem obasjana Leptiri šareni Cvijeće ljube Ptice raspjevane Polet mi dale Da lepršam I pjevušim. Ljubav u srcu Rascvjetana K'o ruža Crvena jutarnja Rosom umivena Nitima želja protkana U ljubav utkana U lahor lagani puštena Da leprša snagom volje Da sutra od danas Bude bolje I svako novo sutra Da ima sve ljepša jutra Da ljubav ne luta I ne silazi Sa puta.

07.03.2017.

Ne volim Ponedeljak

Ne volim ponedeljak koji donosi kiše, koje se ovog jutra niz moje lice sliše... Ne volim ponedeljak ni ove oblake sive, što uporno se mršte i nad mojom glavom žive... Tako bi voljela da ponedeljak ne postoji , da sve počinje od utorka u nekoj vedrijoj boji.

06.03.2017.

Krik ranjene Duše

Noćas je jedna zvijezda pala čula sam njezin krik, noćas je jedna žena plakala još i sada vidim njen lik… Vrisak njene duše daleko se čuo razlegao se po nebu, noćas je jedno srce nestalo ranjeno bolom... i kiša je noćas plakala suzama gledajući je samu za stolom… Glava na koljenima u mraku sjedi , mislila sam da spava… drhtaj duše i bolni jecaj , čula sam kako podrhtava… Neko joj noćas ranio dušu uništio sve njene snove , pitala sam je da li je boli srce stegnuto u okove… Otrgnuta suza iz njenog oka rekla mi je sve… bolno je jecala suze su lile , kao da umire… Za čim je plakala , za izgubljenim snovima , ili za ranjenom dušom , izbacivala je svoju bol... Toliki potok bisernih kuglica ne pamtim u životu mom. Krik njene duše čujem jos i sad !

05.03.2017.

Presijava se

Presijava se na suncu prva jutarnja kap, liči na ljudsku suzu... bistra i čista, biserno sjajna, blještavo bajna... kap rose sija, umire od straha... ubit će je ta svijetlost, ta divna sunčana zraka

04.03.2017.

Nek Gori Luč

Vjetar mi donese kišu na mahove, Zadrhti suza iz oka krenu, Podsjeti na neke dane i vijekove Kada je jedan čovjek volio ženu... Zadrhti duša i pusti jecaj Sjeti se kako je voljeti znala, Ugleda jedne nježne oči U kojima je danima trajala... To se samo sjećanja bude Na neka vremena i neke dane Kada je mislila da je sretna, I suza na jastuk joj kane... Zatvori ženo tu dušu svoju Nedaj nikome da ti je dira, Provodiš život na ludoj granici Između zemlje i svemira... Ne daj srce nikom više, Zaključaj bravu i baci ključ, Zaboravi da si volila ikad Zapali vatru nek gori luč.

03.03.2017.

Teško je biti žena

U ova zla vremena nije lako biti žena, biti nešto što ne zeliš... da naučis da ono što voliš- dijeliš... Nekad si bila dama,kraljica,majka i ponos kuće... danas po tebi udarci pljušte sa svih strana... postaješ loša žena,pogotovo kada si sama.. Izrodila si djecu,volila srcem, dala si cijelu sebe ,nekom ko ne zna da voli... Stoički podnosiš udarce i ako jako boli... Ponosno digni glavu,obriši suzu i kreni.... postoji neko ko vidi, ko zna da se divi ženi...

02.03.2017.

Volim te Plavo

Ne,nemoj me pitati Zašto mi oči Plavom suzom plaču... Nemoj tražiti da priznam Da je to zbog boje očiju tvojih... Ti si moja nada i moj san, I sve što radim Sa plavom bojom bojim... Ne,nemoj me pitati Zašto te toliko volim, Zašto se moje srce Toliko raduje tvome... Ne pitaj me ništa Jer odgovor ne znam, Samo znam da me Plave daljine lome... I sve što je plavo Živi u mome oku I nebo i more i kamen... I moja ljubav blješti U plavoj boji... I plav je u srcu Moje ljubavi plamen... I sve je plavo Što u meni postoji.

01.03.2017.

Srebrne niti tkam

hoću da se njima vežem, Raspredam ih po mjesečini Ruke grčevito stežem... Srma bliješti oko mene Razbija mi snove... Da li je to život ili san , Razmišljam dok misli plove... Obući ću srebrnu košulju I krenuti putem sunca čekaću da život procvjeta još u meni ima srca....