widgets

Dobrodošli na moj blog

ljubavnepjesme

MOJI FAVORITI

da li zelite da blog nastavi sa aktivnim radom
  
pollcode.com free polls 

widgeo.net
BROJAČ POSJETA
269423

Powered by Blogger.ba

30.04.2017.

Ne gubimo Vrijeme

Ne gubimo vrijeme život brzo leti nađimo se negdje na ovome svijetu što prije to bolje, ne možeš predvijeti što nas čeka sutra u nekome smetu. Vjerovat ne mogu ni jednome času da li će do kraja sve minute otkucati istina je živa izašla u najtišem glasu za Tobom vapeći, ne moj dangubiti. Osvrni se brzo dok još imam glasa suze nek' se slije niz obraze moje dovoljno će biti kad duša zatalasa poklanjajući ti ljubav i vrijeme moje. Našim pogledima sve će biti jasno onako me toplo netremice gledaš za ljubav u dvoje nikad nije kasno kada pokraj sebe mene ženu imaš.

29.04.2017.

Rane Moje

Rane me moje svakog dana bole i ovo malo sreće bez Tebe gola kad pogledam kako se dvoje vole volim te, na rubu samoće i bola. Dotičem dno od svake prve rose ponavljam stalno ljubav si prava srcem i dušom k meni te donose ranama bolnim nikad ne iščezava. Vidim samo s Tobom smisao života na pola teška puta život mi je stao i pitam sama sebe , jer nije grehota što nisi do sad mrvicu ljubavi dao. Onako pravo kako se voljenoj daje da pripadneš meni, postigneš dosta najviše stekneš, kad zaliječiš rane dušom mojom imaš zauvijek oprosta.

28.04.2017.

Spasitelju moj

Spasitelju moj znaš moje muke šta me boli, zbog čega tugujem prave se važni podigli su ruke neka dižu, neću da se otrujem. Njihovim dodirima punim zlobe kako da me diraju dušu uprljaju pored sve moje ostale tegobe spasi na vrijeme da ne ubijaju. Obijenoj živoj dovoljan je zagrljaj samo jedan Tvoj pored njih sviju tuga će nestati vratiti ćeš mi sjaj voljeni na kraju, najslađe se smiju. Osmjeh sa lica na zaljubljenoj ženi neka vide, u njima su smrtni grijesi spasitelju moj ljubavlju jedini meni padnem s Tobom ostanem gdje jesi.

27.04.2017.

Prošetaj Stazama Starim

Prošetaj stazama starim k'o prije onim našem krajem izgubljenim gdje, kao Ti ljubio niko me nije poželjela da se s Tobom sjedinim. Sjedinjeni u jedno na kamenu Ti me gledao vatrom što stiže gorjela Tvojom ljubavi plamenu topila se znojna prilazio mi bliže. Tako blizu u nizu s poljupcima i kad si me posljednji put ljubio prošetaj stazama gdje me nema gdje neću ni biti nisi me izgubio. Izgubljena Tebe sam ostavila u mome srcu od tad kako starim ako jedan dan budem prošetala poljubi bar jednom neka iskrvarim.

26.04.2017.

Sudbina Prokleta

Sudbina prokleta zavičaj mi ote Ostavi mi majku na ognjištu samu uništi mi dane najljepše ljepote probijam se sama kroz tu mrklu tamu. Nema nigde svjetla bez rodnoga mjesta rodnog brda moga, livada i njiva u suzama gorkim tugovati osta sudbinom prokletom, šta sam kome kriva. Ni kriva ni dužna sad suzama plaćam preskupom cijenom, vječnu uspomenu u mislima majci iz tuđine svraćam još uvijek mirišem na pogaču njenu. Od crnoga brašna majko moja stara u slasti sam svaki zalogaj pojela dugo mene nema, vrata ne otvaram sudbina prokleta od Tebe odvela.

25.04.2017.

U mojim snovima

U mojim snovima prepunim sreće čujem kako na grudima ti dišem čim zvane zora kolo se okreće ostaje mi trag i dani da uzdišem. Uzdah odjekuje ljubav ti izlučuje svakog dana kad se Zvijezde gase uz snova ljepotu iznova naručuje da te imam javom, da znam za se. Ovako se gubim dok te ne ljubim budim se na usnama iz dana dan u mojim snovima kako da preživim prekida se stalno mog života san. Životni mi snovi nježno me prihvatiš ugledam život kako srećom maše uz mene liježeš s poljupcima budiš moje nago tijelo po Tvome pleše.

24.04.2017.

Zabranjeno Voće

Zabranjeno voće oduvijek je slatko moram pripaziti da me ne uhvate prvi put te isprobam brzo i slatko ne dozvoli kasnije da duše pate. Sa puno nježnosti priđem ka Tebi naručje primiš tijelo ne ishranjeno dam ti svu ljubav što nosim u sebi ponešenu iz srca gdje pohranjeno. Uneseš se cijeli u dubinu mi grudi nabreklih i jasno znajući što hoće prepušten trenu, što nam život nudi u trenutku jednom, za dane buduće. Budućnost skupa teče kao rijeka rijekom ljubavi u jedno ujedinjeno pod nebesa istresa se naša jeka najslađim vrhuncem zajedno suđeno.

23.04.2017.

Srce se steže

Srce se steže sve mi je teže teret me zgrbio do zemlje crne glas dušom dopire i Tebi veže od boli i muke gorke čemerne. Čemerom gorkim duboko zaglibi gola i bosa k'o od majke rođena nikako mi jasno, što sa Tobom bi lađa neše ljubavi je li odvezana. Kuda sada plovi zašto je ne držiš umorna mi duša željela bi saznati da malo manje boliš rane ne pržiš samim krajem hoćeš srce odvezati. Pošteno bi bilo i naruči mi svirce našu pjesmu pjevaju nek' me prati jedini i jedina, ma nek pukne srce nastavi sa njima bez mene pjevati.

22.04.2017.

Nikad Te Dosta

Nikad mi te dosta preko mosta što nas dijeli iz daleka grada u ovome gradu samovati osta željna ljubavi Tvoga tijela hlada. Na vrućini u skute me skriješ da se hladim od ljubavi vrele usnama tim slatki nektar piješ moje za Tvojima jako ožednjele. K'o umorna putnica u jutra plava neka odmorim na usnama Tvojim iz snova budeš sa ljubavlju java smirajima dana na usnama mojim. Usne kao moje nisi ljubio nikad prepustit ću srce da ti pokaže da si moja ljubav, dosta te nikad želim biti Tvoja tijelo ti dokaže.

21.04.2017.

Misli mi dom

Misli mi dom gdje se smjestiti u kristalnim kapima živim kiše zbog Tebe, koliko još plakati ostavljat suze što niko ne briše. Brišem sama još malo vremena kao da mi se srušio svijet cijeli samoj bez ikoga ne udomljena a znaš dobro da smo se voljeli. Ruke u vatru za Tebe davala sva što poželje malo se razmisli svevišnjem moleći sebe obećala u domu jednom budućnost gradili. Dok ja gradim svaku ciglu rušiš najradije bi samu sebe srušila što te volim, bar da ruku pružiš mislima duša za vjekove udomila.

20.04.2017.

Srcem Te prespojim

Međ' Zvijezdama nema onog sjaja unaprijed znam noć će biti tamna iako S Tobom srcem ljubav spaja spojila direktno da bude ogromna. Gromade ti nosim da srce izvaljuje svu ljepotu ljubavi i najveća blaga sretna doživim dan dok ti oči sjaje mješavinom znoja miriše mi vlaga. Vlažne oči moje sjaj su izgubile čim pogledam još više me stegne usne nisu pod Zvijezdama ljubile joj! Kako bi duša gutljaj da potegne. Potezala naglo gromadu dok vadim smirena u snovima od ljubavi velike s mojim tijelom srcem te prespojim sjajim pod nebesa dajući ti prilike.

19.04.2017.

Čekanje je najteže

Kako da dišem čekanje je najteže ostajem bez zraka nemam daha ljubav me Tvoja iz daljine doseže cijelu me obuzela uzela si maha. S druge strane zadovoljstvo čini tako da ne vidim noćno bljeskanje i tješim se s time, ljubavi i jedini iako je teško, ostaje mi nadanje. Pozdrave mi na usnama pokažeš ljubiš i čuješ srca mog iskakanje kako pravo muško voli pokažeš ako treba imam i rame za plakanje. Itako ti plačem čekanje me ubi a krv u venama neprestano vri za ljubav bitka nikad se ne gubi da te ne dočekam duša te bodri.

18.04.2017.

Minsko polje

Kako bi mi lijepo bilo koračati uz Tebe Bez ovog čudna svijeta što neda nogama tlo dodirivati kao da je cijela njihova planeta. Ne znaju od Zemlje do neba si moj Iako me Tvoja noga u stopu ne prati i tako u podsvjesti čujem korak Tvoj Između Neba i Zemlje meni ćeš stati. Staj oprezno svuda su minska polja bar na jednu, svakim danom gazim u nadi i vjeri, doći će mi božja volja uz moju stopu istovremeno te spazim. Istim zvukom ljubavi koraka u duetu zaori se svijetom zajednički korak ugledaš osmjeh kao na malom djetetu iz minska polja daš zauvijek pomak.

17.04.2017.

U mojim ostacima

U mojim ostacima što ostane u šaci pepela čvrstoj stegnuti uzmi k sebi za buduće dane čuvaj dobro nemoj prosipati. Prosula sam ljubav po oblacima vedrim i tmurnim neka primaš nije za bacanje među otpacima i poslije mene hoću da me imaš. Daj Bože dragi nikad da izgubiš sve što ti dušom živjeći odvojim kako volim nemoj da se bojiš onom ljubavi i u ostacima mojim. Ne kuca srce a vječno živi duša ponovo rođena s vječnim znacima Tvoja duša blagoslov ljubavi sluša nebeskim sjajem čuti da me ima .

16.04.2017.

Kako da preživim

Kako da preživim hoćeš li mi šapnut tihim glasom umijem da razumijem koliko čekam s boli i smrt će tapnut progovaraj napokon da ljubav dobijem. Dobila sam Tebe i nade mi ne klonu još se nadam vjerno, istinski onako da ćeš život obojiti u ljubavnom tonu okrenuti sudbinu da ne živim pak'o. Koliko prolazim pakla srcem tjeskobe guši me tjesnac namjerom ti poštenja oborio do kraja poput jeftine sam robe zadnjim kapima krvi na slamku cijeđena. Danima je cijedi, kroz mene se providi isrcrpljenje očigledno i snaga mi jenja kako da preživim šapatom ljubav uvidi dok mi nije prekasno život da se mijenja.

15.04.2017.

Dan i ti

Ljeto je bilo kao danas znam i dan kako se zvao neka smo ga zvali naš meni je s Tobom ostao. S Tobom mnogo ostalo kako sve to nabrojiti dok je tijelo mi drhtalo kako si počeo skidati. Odjeće dio po dio da skineš jedva čekala pogled me Tvoj mamio uz Tebe dan provela. Dan se neće vratiti od sata kazaljka nije kao tada me voljeti dan i Ti, ostao mi je .

14.04.2017.

Ona je tu uvijek

Ona je tu uvijek, i kad nije, tu je. Znam smiješno... Ima je u svemu i baš je vežem uz sve, čak i uz ono s čim nema veze. Vezao sam je uz najdraže pjesme, najdraži grad, uz sebe... Vežem je i uz tišinu, tu je najviše ima. Vezao sam je uz sitne sate iza ponoći pa ni jedan ne prođe, da nema je. I sad, nezamislivo je zamisliti mene bez nje... Ona je tamo negdje, gdje ja nisam, nikad neću biti... Kaže da me je pustila drugim ženama... A ja, osjećam da me drži čvrsto.... Ni riječi odavno nismo progovorili, mada sve jedno o drugom znamo. I ovih dana same pobjede... nižemo. I ja i ona. Njena karijera je u usponu, ja se ostvarujem kao neki pisac. I sve to napišem, njeno je... Tu i tamo, izmislim neku drugu nju, nekog drugog mene. Druga imena... i dodam sretan kraj. I njeno je sve. Sjećam se jednom kako se smijala dok sam izigravao mangupa. Sjećam se, taj smijeh kao da je značio "Jednog dana biće moje sve... a najviše ti" I ovih dana same pobjede... Kažem ti. Pobjeđuje njen ponos, pobjeđuje moja tvrdoglavost... A poraz prešutim, a o porazu ne pričamo. A gubi ljubav.... To je najveći poraz...

14.04.2017.

Za Grijeh plaćam

Za grijehe plaćam sve što činiš po cijenu života da košta cijena grijehe ću nositi dok ne osjetiš jedina te volim iskreno kao žena . U meni nema ni malo pakosti na pet minuta ljubav ne dajem znao bi šta su u dvoje radosti koliko vrijedi s Tobom istrajem. Pružam ruke, grlit bi te htjela cijelo tijelu nježno obuhvatim tad bi znao koliko sam platila da Tebe i sebe grijeha spasim. Zar da čekam da mi duša vene ni kriva ni dužna grijehe noseći bolu ljubavlju što razdire mene isplatit će se duplo Tebe voleći .

13.04.2017.

Gdje ljubav počinje

Čekam te tamo gdje ljubav počinje kad dan odmakne, na Zapadu mine ispraćajem Sunca, duša započinje gdje je ljubav počela, Tebi da se vine. Po plavome svodu, kako Zvijezde niže tako ću se vinut, kako te duša vidje i gdje poče ljubav, da ti ponovo stiže da znam da sam neko, nešto i negdje. Gdje si Ti, tu sam dušom cijelom tijelom u daljini što za Tobom bludi prekrivenim licem i u velu bijelom ne mogu spavati, nit' me jutro budi. Bude me sjećanja u strasti ljubavi vali živu me izgaraju, tragaju i načinju jer svaka svjetluca onih Zvijezda mali potaknu te u duši i ljubav započinju.

12.04.2017.

Zašto me mučiš

Zašto me mučiš imaš li duše sa udarcima zabijaš u zemlju ogoljelu do kostiju suze guše sa nemirima ljubavi u izobilju. Ljubavlju znam ništa ne mijenjaš i ne želim nikako Tebe promijeniti ili voli dušom, da ne sažalijevaš ili već jednom prestani me mučiti. Muke i previše imam namotane ne motaj me, kao dijete oko prsta k'o nakon bolesti daješ sol na rane ma koliko pekle, ostajem ona ista. Samo te opominjem znajući Tebe u duši si mojoj a srce je slomljeno pa tražim još da Tvoje ne ozebe bez ljubavi moje ostane skamenjeno.

11.04.2017.

Sve je manje ljubavi

Sve manje i manje ljubavi prave nemoćna širim u nebesa ruke hoće li i Tvoja koštati me glave odvesti me jadnu među bijednike. Bijednik do bijednika gledam sama sebi dušom ne vjerujem da bar Ljubavi za Tebe nemam lakše bi bilo dušom povjerujem. Govorim si sama, više ne mogu bez ljubavi prave sveto je imanje koprcam se jedva padam s nogu nema li ljubavi, dolazi izumiranje. Cijelim svijetom pustoš će vladati izumrijeti Tvoja svaka duša živa u meni će prava ljubav Tebi ostati znam da te volim, u meni počiva.

10.04.2017.

Istina Boli Majko

Istina me boli majko moja mila čim sam te čula ne mogu kriti majčinim glasom ljubav osjetila dokle ću glasom daljine osjećati. Osjećaj teški teži od kamena u srcu mi grme jadi ogromni što nas razdvoji ova daljina nije lako mama Tebi ni meni. Moja krv teče iz Tvojih vena još ona dječja suza kad kane zna da si majka najljepša žena kad me boli, i kad bol prestane. Prestane na kratko dok pričamo ublažiš vapaj u tuđem svijetu zbog istine bolne rijetko viđamo noseć' ljubav Tvoju u Tvom djetetu.

09.04.2017.

Sama Protiv Sviju

Sama protiv sviju za Tebe se borim svom snagom srca tuđim adresama hladno me gledaju načisto se smorim uljez sam samoće propadam alejama. Svaki korak me boli gorku suzu srče ne okušam ništa med mi nije jestiv na komade me kida i život mi izmiče i on bježi meni branim se naprotiv. Molitvom ljubavlju što u srce kreše izbija na grudima traži te milostinju da se boriš sa mnom kako i biješe za sva vremena sačuvamo svetinju. Ljubav je sveta još od pamtivijeka i Ti ćeš ne voleći postati boležljiv za vječnost trenutkom imali lijeka voleći se otporni svaki tren isplativ.

08.04.2017.

Kad me zaboli

Kad me zabole treptaji očiju pune su prašine, joj, kako žulja neka bole ne mogu ljubav ničiju neka sam puna ožiljaka bodlja. Ožiljci me peku nespokoji tište lavinom mi tekući znoj sa čela probada li probada i ljubav ište bolesna duša skoro od pepela. Uzdah zadržim u grudima puca šta me održalo pitam se dosad zaklapam oči čujem te iz srca čuješ li i Ti, kad me zaboli jad. Još se borim, još samo malo šuti šutnja me Tvoja dovela oboljenju da mi je lakše pokraj Tebe sluti slutim poziv, ljubavlju ozdravljenju.

07.04.2017.

Vrati Dane

Vrati dane one, previše me boli nema vremena da te prebolim jednom se mre, jednom se voli preklinjem te još uvijek te volim. Volim sada k'o prošlim danima pokušavam nekako tugu sakriti ako te ona od mene više zanima znam da s njom nećeš sretan biti. Tvoja sam sreća srcem osjećam i kada iz očiju poteku gorke suze Tebi njima u prošle dane svraćam i onom danu kad od mene te uze. Nije ona kriva, niti sudim kome jer nemam prava nikome suditi čeka Tebe mjesto u srcu mome vrelim poljupcima suze obrisati.

06.04.2017.

Trebaš Mi

Trebaš mi kad mi se plače kad sam umorna poražena šutiš i zagrliš me što jače čuješ ljubav a nije istražena. U potpunosti ispod ista neba Tvoje tijelo da mi bude dom zalihom dajem sve što treba nastaviš sa mnom po Tvom. Muškom stavu duša mi žudi dio po dio dok na meni vrebaš gorim žarom neka srce ludi sa ljubavlju umor mi razgibaš . Podariš veselje tuga ne čami živim nasmijana sa razlogom Trebaš mi, da ostanemo sami da imam sve na svijetu ovom.

05.04.2017.

Ne Okrećem se

Ne okrećem se gledam ti ravno pogledom samo dubuko uzdahnem nisam te vidjela a osjećam odavno spustim glavu duboko te udahnem. Ne boj se, neću te nikad zaboraviti Tvoj lik sa svakim udahom srećem nećeš izblijediti što ću se okretati svake sekunde srcem te susrećem. Ostaješ vidljiv bar ponekad se sjeti kako nedostaješ moguće je drugačije jedno je ljubav sa srcem susretati sasvim drugo nešto kada se popije. Piće slatko ljubavi ne daj da isčezne i tako je u očima i u dnu mi srca sjeta kad me poljubiš cijeli svijet se okrene s nama skupa od jednog davnog ljeta.

04.04.2017.

Pod sjajem Zvijezda

Pod sjajem Zvijezda ove noći iza mene ostade pustoš tame mjesečinom ne mogoh ti doći jutro dočeka me puno osame. Nisi mi probudio usnule snove ušunjao mome golom gnijezdu ni današnji dan nigdje me zove čekala bi noć, skinula ti Zvijezdu. Jednu za drugom u njedra trpala na sred dvorišta sa nadražajem Kad bi Tvoja ruka njedrima lutala stala sretna pod Zvjezdanim sjajem. Uznemirena kipila ti moja dojava nisam u pustoši svjetlost svijetli pod Zvijezdama bez tebe badava Tvojom ljubavlju put se prosvjetli.

03.04.2017.

Borim Se Za Tebe

Borim se za Tebe bez imalo straha što bi se bojala i da vatrom gorim neću odustati do posljednjeg daha s poštenom ljubavi i srcem se borim. Nije lako danas sa poštenjem stići do prave ljubavi , k'o kipa slobode sa srcem ti prišla, još ću tijelom prići prije nego duša pobjednički ode. Još uvijek u srcu imam snage, letim Ti meni pripadaš za Tebe se borim dotiče me tuga, kad se Tebe sjetim s borama na licu, da sama ne starim. U svakom sam porazu nalazila sjeme od ljubavnih klica Tvoje ruke trijebe živjeo u meni putem kroz vrijeme da posiješ ljubav ne stidim borbe.

02.04.2017.

životom Kasnim

Životom kasnim među svijetu ovim par koraka unazad vuče me stalno probala oštrije sa srcem nevidljivim pronaći te da počnem živjeti odavno. Ne ide od ruke na vrelom asvaltu i kad drugog vidim, pomislim Ti si brzo se trgnem bijesna u revoltu što kasnim s bolom, o Tebi zavisi. Suza nemam sve sam isplakala još koja se otme s gladi apetitom neću ništa nazad srce sam ti dala osim Tebe i sustignemo se životom. Želim te pohraniti sa srcem časnim rastegnutim mislima ljubav da vežeš ne žurim nigdje, nikad ne zakasnim iz Tvojih ruku što jače k sebi stežeš.

01.04.2017.

Sudbinu prekroji

Sudbinu prekroji jako mi je uska ne mogu disati, razdire mi dušu u boli za Tobom iz očiju pljuska nikad ne miluju orkani što pušu. Uzeli su maha uboli me trnom još malo dotičem dno dubine nemoćna sama u mraku crnom istrgaj kroj izgubljenoj sudbine . Ispočetka saši po pravoj mjeri znaš da nećeš moći pogriješiti od oka sa srcem ljubav izmjeri kroz cijeli život meni će pasati. Kad obučem kako si prekraj'o plivam u ljubavi bez pljuska kiše sa srcem u tijela ujedno spajao prekrojena sudbina vazda zapiše.