widgets

Dobrodošli na moj blog

ljubavnepjesme

MOJI FAVORITI

da li zelite da blog nastavi sa aktivnim radom
  
pollcode.com free polls 

widgeo.net
BROJAČ POSJETA
488413

Powered by Blogger.ba

30.11.2017.

Dugo

Dugo sam osjećala njegovo prisustvo u vazduhu,a njega nije bilo..I uhvati me ponekad mada,ne tako često njegov korak uz moj,i znaš prijatelju da su moje oči zatvorene tog trena i tada bih vidjela njega,vidjela sam ga svega par puta iii ne tako često.. Jesi li ikad upoznao crnog leptira,koji traga za svjetlom i živi tek toliko da je upozna..Onda umire,umire na sastanku sa njom on je bio svjetlost,a ja..Ja sam nestala onog trenutka kad je on poželio da leti i ako mene pitaš prijatelju,šta se desilo gdje smo mi prestali da postojimo..Ja bih pitala leptira, jer tako vjeran i odan svjetlosti on je napušta,ipak..On umire..I sad me ponese želja na krilima,ne znam ni odakle a ni kuda bih da odem i nije ni bitno.. Laganim korakom spustim pogled,i pustim da korača uz mene,osjetim njegov miris, još ponekad osmjehnem se jer tako i pamtim,njegov osmijeh.. Uz moj

29.11.2017.

Posljednje odijelo

Posljednje odijelo koje ćemo obući nema džepove, jer nam nisu potrebni. Ništa ne možemo ponijeti sa sobom osim svoju dušu. Zato je šteta cijeli život posvetiti samo punjenu džepova, a pri tome zapostaviti dušu. Skupljajte radije divna iskustva, lekcije i lijepe trenutke nego što kupujete stvari koje vam ne trebaju. Stvari može neko da vam ukrade, ali lijepi trenuci kojima ste ispunili dušu i lekcije koje ste naučili, nitko ne može da vam uzme nikada. To je zauvijek vaše. Razmilsite danas čime možete da ispunite svoju dušu. Prošetajte, popričajte sa nekim tko vam je važan, pustite omiljenu muziku i plešite i pjevajte.

28.11.2017.

Kada ti telefon šuti

Kada ti telefon šuti ~ to su loši prijatelji kada slušaš otkucaje sata ~ to nije samoća...to je previše slobodnog vremena kada nemaš nikoga da čekaš ~ to nije samoća...to je pesimizam kada kradeš komadiće tuđeg života da bi popunio svoj ~ to nije samoća to je sumnja u sebe ~ kada nema nikoga sa kim možeš da popričaš a ti započneš razgovor sa samim sobom ~ to nije samoća...to je bolest kada plačeš po cijeli dan u praznom stanu ~ to nije samoća...to je depresija kada misliš da te nitko ne razumije ~ to nije samoća...to je egoizam kada hoćeš da zavrištiš od očaja ~ to nije samoća...to je bol kada misliš da nikome nisi potreban ~ to nije samoća...to je zabluda samoća je nešto što mi sebi umišljamo onda kada nam nitko ne kaže one dvije kratke riječi ~ volim te.

27.11.2017.

Tako je lako

Tako je lako tebe voljeti,tako je lako s tobom usnuti i s tobom sanjati. Rekla sam ti to baš skoro ako se sjećaš...Sve je sa tobom tako lako,jednostavno i lijepo.Svu maštu ovoga svijeta tebi sam posvetila,čak mislim da je zbog tebe lako i umrijeti,jer dovoljna bi bila samo jedna tvoja riječ i ja bi se ponovo rodila.Ja znam sada da sanjam...ali u mojim mislima nema još uvijek pretjeranog prostora za te snove,moj prostor je stvarnost.Moja stvarnost si ti.Naša ljubav me uzdiže na nebeske visine,do zadnje zvijezde u svemir... Moj jedini nemir je što nisam kraj tebe.Da mogu poljupcima da ti pratim staze snova...da te budim. Ali bez obzira na sve, ja sam svoje mjesto našla negdje u kutku tvoga srca...koliko je to prostora u njemu ,nije mi ni bitno...meni je sasvim dovoljno.I samo da znaš kraj tebe ću ostaviti svoj trag na ovoj zemlji

26.11.2017.

slatke muke

Slatke muke jake ko nebeske sile pritežu lancima stežu letom krila, daljinama Tvoju ljubav osjetile slast usana Tvojih još nisam popila. Pijem spore sate oni mene piju kako ljubav bukti sudbina prekroji, na muke me stvalja, suze same liju slatki osmjeh suzim jer ljubav postoji. Hladna noć me vrelu usmaljenu kune kletvu blagosiljam lakše dobit bitku duša ljubav živi i kad kost istrune nadvijena nebom u smilju, bosilju. Plavetnilom neba proširiš se mahom u dubinu duše u ruke dugačke te muke ljubavi popićemo zrakom što plačem ne brini suze su junačke.

25.11.2017.

Kada bih mogla

Kada bih mogla da vam dam nešto večeras sigurno bi to bilo kapljica topline i malo nade, onako da vam bude toplo oko srca pa da je i vi širite na druge ... Ništa ljepše nego zagrijati nečije srce u hladnoj noći a to se može i pogledom i osmjehom i zagrljajem ... A šta ćemo s onima koji su daleko i nisu s nama noćas ? One uz koje bi smo se stisli u mraku i šutili a srce bi nam gorjelo od miline ... Misli, misli su te koje će noćas stići do njih, mislima ćemo im zagrijati srce jer će oni znati da ih grlimo dušom ... a kada se dušom grli kapljice topline šire se i padaju na srce, na oči, na dlanove, na snove i prerastaju u vatru koju ništa ne može ugasiti ... Želim vam topla srca ... a sutra, sa danom ćemo već lakše

24.11.2017.

u rukama druge

U rukama druge kako će ti biti kada te zagrli misliš li na mene, znam da nećeš moći osjećaje skriti uzdisati često pokraj druge žene. Drugu ženu voli neka mene boli za svaki njen dodir i svaki poljubac, mene će da ljubi hladni kamen goli nestvarnoj ljubavi srcu je udarac.. Udri i razbijaj srce u komade da se prije rješim moje teške muke, pa iako ko ja, voljeti ne znade uzeo si lažne hladne njene ruke. Moje tople ruke Bogu prepustio eh da si me barem jednom zagrlio.

23.11.2017.

Volite danas volite sutra

Volite danas, volite sutra... Sjecajte se kako ste voljeli jucer... I svakog dana dodajte jedan gram ljubavi .... Prema sebi, prema ljudima koji vas okruzuju... Prema svijetu.... Osmjehnite se zivotu, i srecu prigrabite objema rukama... Sreca je varljiva stvar... Ako ne pazite, lako ce pobjeci iz vaseg narucja i necete je uhvatiti, mozda vise nikad.... Zato volite zivot, i svaki dan zivite kao da je posljednji... Sanjajte, mastajte.

22.11.2017.

Pogled u daljinu

Pogled u daljinu zamišljenu liječi šta li stoji tamo iza horizonta kako li izgleda ta moja ljepota koji zna da voli bez ijedne riječi. Ljutnjom volim pogledom putujem tražim tajno mjesto gdje li se sakrio kako bi mu bilo kad bi sa mnom bio i dokle ću moći za njim da tugujem. Zaričem da ću vječno da ga čekam prilegao srcu kao lijek na ranu podarit ću sebe u tom jednom danu izvornom ljubavlju kada ga dočekam. Pojavi se jednom vrijeme ne gubi moja usna želi strasno da te ljubi.

21.11.2017.

U srcu te nosim

U srcu te nosim skrivena od sviju zaklonjen od kiše uzdasima duše kad se slatko smijem i kad suze liju posteljom od neba drhtaji planuše. Priđe tako blizu snovima od čuda svjetlosti beskraja dodirnuću svoj spas otkucajem svakim nosim te posvuda ne bi l' od nekuda mogla čuti Tvoj glas. Ti jedini možeš ostvariti snove dišemo ko jedno pod posteljom jave spojenim srcima tjelo željno zove ka sretnom vrhuncu od ljubavi prave. Sa vriskom dodira poljupci će Tvoji reći da na javi ljepše ne postoji.

20.11.2017.

Nijeme priče

Nijeme se priče na daljine čuju dok plačem za Tvojim usnulim očima lutam u tišini suze oplakuju do kad ću plakati danima noćima . Kradenim osmjehom na mojim usnama prisluškujem jedva mukotrpne riječi daleko od Tebe, po kislim rosama odlazim sa željom dali ćeš mi doći. Gradom sada hodaš i druge gledaš ne bi li našao možda neku bolju pokušavaš svoju ljubav da mi ne daš meni za životom ubijaš svu volju. Ne igraj se glavom i ne traži drugu koštaće te mnogo kad mi stvoriš tugu.

19.11.2017.

Ne pitam za cijenu

Ne pitam za cijenu kad je ljubav čista gorki okus briše očistiš mi ždrijelo rajskom iskrom moje oko da zablista dorečenom sumom iskreno i smjelo. U čari neznane zanešena lutam bilo koje doba , u novom vremenu dubinama Tvojim uranjam i plutam ljubav naša rodi ko cvijet u kamenu. Na kamenu sreće usnom umivenu od prva poljupca nebesa zazvone dodirom mi vidiš Tebi prpijenu rukama na Tebi kad mi noga klone. Ostanemo čvrsti ko kamena stjena koliko te volim, ljubav je ta cjena.

18.11.2017.

Sjeti se Danas

Dan za danom leti vrijeme nam teče obalama nade pohotnim željama, pa se danas sjeti kako srcem reče moć ljubavi čudna zastruja venama. Uđe mi u oči prije nego sklopih trepavice crne nad licem rumenim ustajalu radost nikako ne popih ne mogu da spavam sa očima snenim. Između bunila skupljam naše sjete ali Tebe nema, u meni postojiš pokorno te molim iznad zemjlje svete probudeću sjetu, da li me još voliš. A ljubav je žrtva, kušnja što nas veže, uzbuđenjem snažnim volim te još kaže.

17.11.2017.

Za Sve Žene

Ovo je za tebe koja izvana izgledaš kao lavica, jaka, snažna, a iznutra si slaba i krhka. Ovo je za tebe draga, koja nikada ne odustaješ. Ovo je za tebe koja se pakleno boriš, bez obzira na sve što ti život donosi. Ovo je za tebe koja se digneš svaki put nakon što padneš. Za tebe koja ne pristaješ na ništa manje nego što zaslužuješ. Ovo je za svaku ženu koja se zalaže za nešto veće od sebe. Za ženu koja vrisne “iskušaj me“, umjesto da šapuće "zašto ja." Ovo je za hrabru ženu koja se ne osjeća uvijek odvažnom. Za tebe koja ne misliš da si dovoljno dobra, dovoljno lepa, dovoljno pametna. Ti koja misliš da ne zaslužuješ sreću. Tebi koja previše brineš, tebi koja se previše drugima daješ, tebi koja se previše trudiš, tebi koja predobro poznaješ razočarenja. Ove riječi su za tebe koja voliš previše, posebno one koji to ne zaslužuju. Tebi koja toliko pružaš, a na kraju te ostave sa srcem na komadiće. Za ženu koja živi svoj život kroz citate, držeći se za sve što pomaže kako bi se osjećala manje usamljenom. Ovo je za tebe koja vjeruješ da možeš promeniti svijet. Za tebe koja možeš sve sama, za tebe koja si neovisna i snažna. Za svaku ženu koja je u sebe sumnjala. Koja još uvijek svoje sposobnosti dovodi u pitinje. Ovo je za onu ženu koja tačno zna šta želi od života. Za ženu s velikim ciljevima i još većim snovima. Za onu ženu koja neće dozvoliti da joj išta stane na put. Za tebe koja uvijek kaže šta joj je na umu, tebi koja se ne boji zauzeti za sebe. Ovo je za tebe koja zna kakav je osjećaj biti potpuno uništena od strane drugog ljudskog bića. Ovo je za tebe da znaš da nisi sama, ima nas još. Ovo je da znaš da si vrijedna, da postojiš jer imaš svrhu. Postojiš jer ćeš uvijek nekome biti sve. Da se podsjetiš da si dovoljna, da si divna, da si dovoljno pametna, dovoljno dobra, da možeš postići sve što želiš postići.

16.11.2017.

Tako blizu

Tako blizu srcu čujem te daljinom u meni treperiš uzdasi nas vežu sa izlaskom Sunca sjajnom mjesečinom na pedalj daleko, jecaji me stežu. U gruduma steže vrelom krvi vrenja proključalim mlazom odbranit se teško srce progovara, žarkog ushićenja praznim hodom krene ne dobitna bitko. Bez pomaka smjesta vučem teški korak prebi me na pola upadam u krizu ne znajuć' za život i sladak i gorak za tugu sa srećom što si tako blizu. Tako si mi blizu u dalekom svijetu volim te budi mi tjelom na dometu.

15.11.2017.

Sa voljenim nisam

Sa voljenim nisam suza sama kreće svakom novom suzom ljubav je sve veća srcem tako blizu ljubav Tebi krjeće, miris duše kradom ovoga proljeća . Zagledam u suze za Tobom prosute nemirima čežnje sva sam opkoljena, odbrojavam vrjeme i žute minute na ledini pustoj još ne udomljena . Nemam doma, kuće , topla utočišta prezirem samoću došla mi do glave, sa voljenim nisam, tumaram sirota kako odredištu do ljubavi prave? . Pokorno sagnuta kleknem i zamolim za šaku ljubavi Tvoje jer te volim.

14.11.2017.

Ona ili ja

Biće Ona ili ja, što prije odluči nemam više snage neću nove boli, duša moja da na greškama se uči priupitaj Tvoje srce koju voli. Previše je bilo mračnine, seobe, mom ranjenom srcom prevare izdaje, nisam ti ja prišla iz nikakve zlobe iz ljubavi čiste, na Tebi ostaje. Kamenom i jezom shvati opomenu ranjeno ću prići s udarcima đona ako ti je draža, uzmi ljubav njenu i ne plači sutra kad zazvone zvona. Zašto te zavoljeh za dušu pomoli što te gubim mene mrtvu će da boli.

13.11.2017.

Živim s tobom

Živim s tobom zrakom od ljubavi tvoje srce te izabra tečeš mi kroz vene, obuzdat ne mogu osjećaje svoje u Tvome životu, pronalazim mene. Našla sam te lako, srce htjelo tako bez ijedne rječi , poveo sudbinom, skrhanu odavde, odvede prijeko sa snagom ljubavi svjetlosnom brzinom. Prosvjetli mi pute da pronađem sebe na putu sudbine samo za nas dvoje, oživjet ću opet kad poljubim Tebe kad se Tvoje usne sa mojima spoje. Vrelim poljupcima zaranjaš u puti strasteveno i željno ljubi me i šuti.

12.11.2017.

komadić Raja

Komadić je raja u rukama Tvojim sigurna sam sama, nikog se ne bojim iz ovog me pakla ljubavlju izvuci ključ moga života u Tvojoj je ruci. Pružaj Tvoju ruku vraćaj oku sjaja dovoljan је s Tobom i komadić raja sasipem svu svjetlost u očima kiše bar jednom da voli, duša Tvojom diše. Zakovana vječnosti nikome je ne dam blizu da mi priđe božanski se predam iskonskoj ljepoti gdje se ljubav toči s puljupcima tihim otvaraš mi oči. Što bolje progledam uživam u raju i kap po kap guštam toplom zagrljaju

11.11.2017.

Za prošle Dane

Za prošle dane nazdravljam sama gorke tuge čaša u grlu me steže Mjesec skriveni, oko mene tama sjećanja se motaju, sve mi je teže. Proklinjem noći sva svjetla palim možda Tvoj korak slučajno bane za prošlim danima koliko žalim te ljepote djelić zauvijek ostane . Iz prošlih dana s ljepotom proljeća kroz zatvoren prozor sijale Zvijezde sad dušom hara bol sve veća i veća pijem tuge život al' slike ne blijede. Gledaju me u oči svaka iz dna duše vječno prošlost suze ljubav ostaviše.

10.11.2017.

Otvori Nebesa

Otvori nebesa sa Tobom da šutim zastrujale misli u javnost pretvori, uzdrtalom tajnom Tebi da uzletim zgrabi moji dušu, srce mi otvori. U svijenom velu ljubvna je tajna puna Tebe strasno, željom i bijesa, dlanom ponuđena kao zvjezda sjajna preklinjem te molim, otvaraj nebesa. Hodnikom svjetlosti od tuge odbrani za ljubav se moju Bogom zagovori teški oklop skini svakoj bolnoj rani jednim dahom ime moje progovori. Ime i nadimak Tvoj glas nek ponese žarom srca Tvoga posljednje adrese.

09.11.2017.

skrivenom tajnom

Skrivene tajne naše budna sanjam u čežnji tami dogorjevam s njima po cijenu života nikome ne pričam lijepo je i teško tajno zaljubljenima. Pogledima istim skupa bol i radost jedan slatki osmjeh iz daleka svijeta voleći skriveno prođe nam' mladost širom otvorila od moga srca vrata. Voliš li ulazi, sa rađanjem novim rastjeraj dvoumicu navodi na grijeh skrivenom tajnom volim još borim pomozi da ne platim životom ceh. Izgubim snove s ranjenom dušom otrgnutim srcem s ljubavi tajnom.

08.11.2017.

Zovem te s kišom

Zovem te sa kišom s rosom u očima emocije burne i iz duše stanje, s napasnom ljubavi i podizačima za sav mir u meni, spokoj, blagostanje. Blagosiljaš mene u koritu rjeke na kiši u stanju, kosti savijati po obali Tvojoj ljubavi daleke i umjesto rose ljubav ćeš izliti. Kap po kap izliti, nek' se duša stapa svaki mi se damar iznutra nadraži sa ljubavi Tvojom u mene uklapa samo se nasmješi I više ulaži. U trud uloženi ljubav ne prestaje isplati se ulagat na kiši i Suncu sama duša traži više da se daje po obali mojoj svraćaj k'o u srcu.

07.11.2017.

uzdrma me cijelu

Uzdrma me cjelu kao prut se tresem ljubavna groznica prodire kroz mene želim svoje tjelo Tebi da donesem slatko da mi ljubiš usne opijene. Posteljom u dvoje baršunaste srme s poljupcima slatkim nebesa izgradiš ispod njih protiče samo naše vrjeme sve što duša želi, to od mene radiš. S Tobom i u bezdan, ne plašim se leta raširenih ruku na Tvom tijelu vrelom kroz buduće vrjeme ljubav neka cvjeta vrelinom ljubavi prahom i pepelom. Plavetnilom neba zrak na nas miriše uzdrmana cijela ljubav se ne briše.

06.11.2017.

Anđeo čuvar

Anđele čuvaru za me dušom moli pred svetom ikonom na koljena kleči hladni znoj probija, duša se razboli osmjeh s lica nesta, srce bolno ječi. Kad će oko moje bistrinom da gleda u tužnim očima suza kao rjeka bez Tebe se ništa u životu ne da pusta me praznina ko aveta čeka. Nevinu me vreba , gorki čemer toči niz grlo ne ide, u teškom sam stanju pružaj ruku milu , pogledaj u oči pogledi sa Tobom u mom postojanju. Nova da postanem s najvrjednijim darom i s Tvojom ljubavlju, Anđelom čuvarom.

05.11.2017.

Tvoj uzdah Slutim

Tvoj uzdah naslutim, vrelom mojih tajni s parfemom ljubavi cjelu namirišeš Tebi poklonjena ispod Zvjezda sjajni slutnjom uzavrelom poljupce mirišeš. Dok trne damari poljupcima rose s usnama šuteći sve drugo nasultim ljubiš vrelo tjelo, mrsiš duge kose zagljajam stežem od mene ne pustim. Prepusti se slutnji, njenim mirnm tokom tišinom preglasnom ja upijem Tvoj dah kako strasno živnu s ljubavi dubokom sa svitanjem skupa najslađi je predah. Krvotokom teče ljubavna groznica ispočetka svraćaš tjelu moga srca.

04.11.2017.

mukotrpni rad

U magli da radim pos'o današnjice teških li vremena s tovarom gorčine, za nekim poštenjem, pravdom, boli srce na pomolu nema Sunca ni vedrine. Rjetkima se vedri neka me u bjedi suhom korom kruha zadovoljna živim, moram nosit‘ talog nanošene studi prepuštena Bogu, nikoga ne krivim. Dragi Bog me čuva, štiti moja leđa raznih napasnika što mi dušu blate s krvavim korakom ima jedna međa prešla davno,htjeli, da me osakate. Tjelo čuva ljubav s Tobom da je gradim u tvom srcu srcem za vječnost izgradim

03.11.2017.

U tami Zrim

U tami sazrjevam sa gozbom surovom gorki zalogaji servirani plačom, oblak gorkih suza pustio nadamnom ne voljena žena gori nad lomačom. Mukotrpno zrela u dubokoj tami sekunde izbroji da budemo sami grudi moje bujne da dodirneš zrele gozbu su ljubavlju u slasti pojele. Nema više slasti nema mi boljitka cvijetom mladosti venem kao biljka najaženom tugom s nestašicom gladi zaviri u tamu, cvjet zadnji posadi. Na grudi mi zrele, s rukom na prsima prepušta se Bogu volim te grjesima.

02.11.2017.

Ubico Srca

Ubico srca moga bojiš li se Boga ubijati ženu živu nudila ti ljubav iskrenu i čistu iz dna srca moga a tako me olako baci u zaborav. Zaboravljena jecam Bog nek sudi i Tebi i meni, neću da te kunem ubio si moje srce, živoj mi presudi bolje nego živa raspadam i trunem. U bolnoj utrobi puna Tvoja sjete bolnom nadom i zadnjom stanicom neće moje suze Tebi da se osvete imam dušu čistu, ubijenim srcem. Po ožiljcima bolnim krv se razlijeva sudnjim časom zaborav ne uspijeva.

01.11.2017.

Teško stanje

Teško je to stanje bez Tebe svitanje probuđenoj nema na vidiku jave muke moje gorke, živoj umiranje pokislim očima za ljubavi prave. Oči sliku vidje kako nemaš mane pun vrlina vidim mrakom ogrnuta u samoći čamim brojim tužne dane teškim stanjem svojim skrenula sa puta. Pločnicima stranim tražim tvoje stope bar mjesto da ljubim kuda ćeš da prođeš il' će do tad suze zemlju da natope i hladnu da mene na ledini nađeš. Preseljenu srcem u nebeske vode teškim stanjem duše ljubav da ne ode .